dzięki wielkie
Wygląd
Zwiń
X
-
Wygląd
Mam pytanie co da się zrobić w O1 z wyglądem zewnętrznym w niedużej cenie?? Prosiłbym o jakies sugestie.
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
-
-
felgi niezla sprawa tylko ze slyszalem cos ze jak sie ma 15'' i zalozy wieksze lub mniejsze to kilometry naczej podaje i nalicza czy to prawda ??
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
Komentarz
-
-
brewki strasznie pod WT podpadaja,
jeszcze z takich rzeczy estetycznych, mozesz pomalowac listwy pod kolor auta
no tak, dzieki brewkom auto wyglada grozniej :box :czacha
AAAARGHH zjem CiePresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakdokładnie felga dodaje uroku.
lepsza ładna felga niż zderzak od rs
Komentarz
-
-
ja proponuje chromy nakładki na klamki, lusterka nie drogie zrobisz sam a efeky fajny pozdrawiamOCTAVIA 1.9TDI agr kombi
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=379656#379656
MOJE CAR AUDIO
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=25068
Komentarz
-
-
wejdz soboe w dział nasze auta i tam możesz podpatrzyć jak można zmienić wygląd auta ,jest sporo fajnych OI
-koła,nawet 16 bo tańsze oponki potem
-listwy pod kolor
i już bedzie inne auto
tu masz pare typów wg.mnie fajnych autek:
i oczywiście moja :diabelski_usmiech
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...t=4520&start=0 :szeroki_usmiech
jest ich jeszcze dużo więcej tylko musisz popatrzeć w dziale NA-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
ale zdarzak od RS to takie proste i mało twórcze (mimo tego jest fajny 8)
w octavii jest jeden problem z tuningiem - są utarte ścieżki, szablony tuningu: fela 16, gadżety z RS i listwy pod kolor. każdy tak robi i każda furka wygląda podobnie. brak jakiejś większej inwencji twórczej właściciela.
problem stwarza też niewielka ilość gadżetów tuningowych do tego modelu.
oczywiście zdarzają się octavie po poważynch zmianach, ale nie zawsze na lepsze.... :evil:
Komentarz
-
-
wasyl, też nie jestem fanem tuningu z drutu i szpachli. podoba mi się lajtowy styl zmian. mówie tylko o braku innych, ciekawych projektów. więc kolega roLLo zmuszony jest skopiować inny projekt i powstanie kolejna ładna octavia ze zderzakiem rs i dużymi felami :P
RoLLo luknij na te furki co przedstawił ci Arek, i będziesz wiedział co i jak.
Komentarz
-
-
Ja w swojej Octavii mam listwy, klamki itp wszystko w kolor. Pozdejmowane wszystkie emblematy oprócz znaczka Skoda. Felgi 15", ale na lato planuję jakieś większe. No i szybki przyciemnij. Najlepiej wszystkie
PS. wiem, że nie można, ale super efektOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez star200Ale co Ty olsztyniak zderzak RS nadaje autu niepowtarzalny wygląd a fele to każdy ma w/g własnego uznania. 90% znajomych kobiet(każda nie interesuje się autami)zauważyła zderzak RS w mojej Ambiente :roll:
Czyli wolisz jeździć na stalówkach i mieć zderzak od RS'a?Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
Komentarz